Jij rent van afspraak naar afspraak? Alles om in dienst te staan van anderen, maar voor jezelf zorgen komt er niet echt van. Laat staan dingen doen die je zelf wilt, of waarvan je echt geniet?

Ik noem het ‘verzuipen in je eigen (on)zorgvuldig samengestelde ballenbak’. Kan je je er wat bij voorstellen? Dan zit je hier op de goede plek.


REN JE ROT

Je schrok wakker van de wekker en de rest van de dag ren je van hot naar her om al je afspraken na te komen. Waar ze over gingen en wat je hebt afgesproken hoop je vanavond nog te herinneren. Je voelt je continu opgejaagd en neemt amper tijd voor jezelf. Laten we het dan nog maar niet hebben over ‘goed’ voor jezelf zorgen. Je leven hangt aan elkaar van vooral rennen, rennen, rennen en in dienst staan van alles en iedereen behalve jezelf.

Terwijl je zelf verlangt naar rust, overzicht en ruimte. Zodat jij weer geniet van het leven en het verhaal hierboven een long lost memory wordt. Hoe vet is het als jij roze glitterballen (of wat je lievelingskleur dan ook is) in je ballenbak hebt zitten?


De waarheid recht in de ogen kijken

Anna, wat ben jij een powerhouse. Diepgang, betrokkenheid en enthousiasme in 1 prachtig geheel. Je hebt een drive, openheid en moed om de waarheid recht in de ogen te kijken. Hoe akelig die ook kan lijken, je pakt ‘m aan en laat pas los als het compleet is. Je stààt er.

Maartje T.


Ik kreeg meer vertrouwen in mezelf

Door de fijne aanpak van Anna en de methode heb ik mooie stappen gemaakt en meer vertrouwen in mijn zelf gekregen. Anna is een fijne en rustige coach die je vertrouwen geeft en verder kijkt als je niet alles laat zien tijdens de sessie waardoor je er meer uithaalt.

Maartje V.


Hoe werkt het?

Je gaat met mij in een traject van zes of tien sessies aan de slag met
bewustzijnscoaching. Net zoals bij gewone coaching stel jij doelen voor de toekomst en gaan we samen op pad zodat jij deze doelen behaald. Zie het als een taxi waar je instapt die je naar je eindbestemming brengt. Tegelijkertijd vergroten we je bewustzijn zodat je in de mogelijkheid komt hier mee te werken. Zie het als een crashcourse ‘hoe bestuur ik mijn Formule 1- bewustzijn?’Wat levert met mij aan de slag gaan jou op?

 • Nieuwe glitterballen, of ok, het mogen ook andere ballen zijn
 • Meer rust in je hoofd, zodat je van reageren naar creëren gaat 
 • Keuzes maken vanuit jezelf, voor jezelf
 • Meer plezier
 • Meer vertrouwen in jezelf, in situaties, in wat gebeurt, in waar jij meer vertrouwen nodig hebt
 • Rust in je lijf, zodat je gaat voelen waar je echt behoefte aan hebt
 • Meer in contact staan met wie jij bent
 • Verbinding met de mensen die je liefhebt
 • Meer flow, ik herhaal, meer flow. 
 • Weer aan het roer van jouw leven staan


De juiste vragen op het juiste moment

Na een bericht op Facebook, ben ik in contact gekomen met bewustzijnscoach Anna. Na het eerste gesprek was ik ervan overtuigd dat Anna me verder kon helpen met in mijn ogen ‘ kleine’ problemen waar ik in mijn dagelijkse leven tegen aan liep. De coachings zelf zijn gestructureerd en er wordt een bewustzijnscreatie behandeld. 

Anna is een echte coach, ze luistert,  stelt de juiste vragen op het juiste moment en kan heel goed mijn gedachten en doelen verwoorden. Na elke sessie voel ik me ik zelfverzekerder en ben ik bewuster van mijn denken en doen. Ik ben ervan overtuigd dat Anna nog veel klanten gaat begeleiden met haar coachings.

Marleen G


Wat kan je verwachten?

We gaan (digitaal) aan de slag tijdens zes of tien sessies waarbij jij werkt aan het behalen van jouw doelen. Is het je nog niet duidelijk wat je doelen zijn, dan ondersteun ik jou in het bepalen van precies dat waar jij naartoe wilt. Het aantal sessies wordt bepaald tijdens de intake.

Als bewustzijnscoach ga ik ervan uit dat jij alle antwoorden in je hebt. Door het stellen van de juiste vragen behalen we uiteindelijk jouw doelen. Wat ik aan elke sessie toevoeg is een bewustzijnscreatie, een thema over een bepaald onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan wat het betekent voor jou en je omgeving als jij je aan je woord houdt of als je het verschil leert zien tussen het hier en nu en het verhaal dat je hoofd hierover verteld. Je bewustzijn wordt hierdoor verbreed, wat ervoor zorgt dat je nieuwe, onbekende mogelijkheden gaat zien. Je oogkleppen gaan bij wijze van spreken af. Dan blijkt dat die ijsberg onder water zelfs nog een stuk groter is dan boven water. Op deze manier komen we sneller en met nieuwe inzichten op jouw bestemming. Je tunnelvisie verdwijnt, kun je na gaan hoeveel meer er dan te zien is? Als je bewustzijn vergelijkt met een Formule 1 auto, dan leer ik je hoe je deze kunt besturen. 

Het mooie is dat deze bewustzijnsverruiming niet verdwijnt. De inzichten en veranderingen zijn hierdoor blijvend. Stel je voor wat dit betekent voor jouw leven. Wat is het je waard om van een leven lijden naar een leven leiden en creëren te gaan? Zodat jij in controle bent, en niet meer mee te rennen hebt met alles en iedereen om je heen.

De investering in het creëren van het leven waar je zo naar smacht is 550 euro voor een traject van zes sessies. Een traject van tien sessie vraagt een investering van 850 euro.


ZEG JA TEGEN JEZELF

Ben jij het beu om elke keer dat nare gevoel van herkenning te ervaren tijdens het lezen van mijn teksten en posts? Voel je dat het tijd is voor een verandering? Zegt je lijf ja? Is het tijd de sprong te wagen? Ben je klaar met geleefd worden? Kon je niet stoppen met het lezen van deze website?

Zeg dan ja, ja tegen jezelf en ga met mij aan de slag. Gun jezelf dit cadeau, je leven gaat er anders uit zien. 

Zeg je direct ja, vul dan hier mijn vragenlijst in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen, twijfel je of wil je gewoon eerst een gesprek met mij inplannen? Laat dan hier je gegevens achter. Je hoort snel van me.

Voel jij bij bovenstaande vragen een nee? Dan ben ik niet degene voor jou of dan ben je nog niet klaar om de sprong te wagen. 


FAQ

Maar Anna, ik kan dit niet betalen.

 • Kan je het niet betalen of wil je het niet betalen? Ga dit voor jezelf na. Koop je wel de schoenenwinkel leeg en daarna nog dat ene mooie kledingstuk in de hoop je hierdoor beter te voelen? Voel je je daarna helemaal niet beter? Probeer dan eens een andere tactiek en schrijf je in voor een gesprek met mij.
 • Het is mogelijk om in meerdere termijnen te betalen, hier kunnen we afspraken over maken. 

Maar Anna, ik heb hier helemaal geen tijd voor.

 • Verlang je juist niet naar tijd? Naar rust. Een jaar is zo voorbij en wat als jij door dit traject over een jaar wel tijd en rust hebt? 

Ik weet niet of dit voor mij wel werkt.

 • Dat denk je, en daar heb ik de perfecte bewustzijnscreatie voor.


IK TWIJFEL…

Voel je twijfel? Dan vraag ik je het volgende te doen.

Neem de tijd en ga ergens rustig zitten. Sluit je ogen en adem een paar keer diep in en uit. Wat betekent het voor jou als je ja zegt tegen mijn traject en over een jaar naar je leven kijkt? En wat betekent het voor je leven over een jaar als je nee zegt?